Potřebujeme: Těstoviny, konzervu tuňáka (kousky, ne drcený), jednu menší cibulku, dvě rajčátka, kečup/protlak, kapku smetánky, bazalku, sůl a olej

Dáme vařit vodu na těstoviny, omáčka bude fakt rychlá. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji v kastrůlku. Přidáme pokrájená rajčata a bazalku, přiklopíme pokličkou a podusíme. Až jsou rajčata na kaši, přidáme ještě kečup a zjemníme smetánkou. Dochutíme solí a nakonec vyklopíme konzervu tuňáka, prohřejeme a podáváme. Už jsem říkala, že je to rychlé?
3 komentáře:
No konečně něco pro mě! 8)
Bohužel na staffu se toho nedočkáš:-) to víš, Mikos a ryby!
Něco podobného dělám taky. Nebo také tuňákové tousty - stačí je potřít pomazánkovým máslem, trochu tuňáka a hotovo. ;)
Okomentovat