Vygooglit můžete za pět minut asi pět různých postupů balení a padesát různých náplní tortil. Já mám tři oblíbené a vyzkoušené. Včera večer jsem vzala kuřecí prso, naklepala, osolila, opepřila a opekla na olivovém oleji. Zároveň jsem v malém kastrůlku vyrobila něco jako pokus o lečo: pokrájený pórek, papriky a rajčata jsem na másle podusila. Nakonec jsem přidala lžíci kečupu, lžíci sterilované kukuřice, trochu smetany a pokrájený řízek.
A jak to zabalit? Šup s tortilou na 20 vteřin do mikrovlnky. Potom naplácat směs na horní polovinu, přeložit spodní polovinu směrem nahoru, levý cíp do středu, pravý cíp do středu, spíchnout párátkem a je hotovo.



Z jednoho prsa, dvou paprik a čtyř rajčat byly čtyři porce tortil.
PS.: obrázky jsou jen ilustrativní a vypůjčené
Enjoy.
Žádné komentáře:
Okomentovat